SEO vaših spletnih strani

Izdelava seo spletnih strani

Faza optimizacije spletne strani

Zakaj je pomembna optimizacija internet strani

Si za svoje internetne strani želite, da bi bile uvrščene visoko na spletnih iskalnikih, da bi privabile čim večje število ciljnih torej dejanskih kupcev, bi bile najdene pod mnogimi ključnimi besedami, bi lahko sami preverili in spremljali učinke ter rezultate optimizacije? Optimiziranje internetnih strani oziroma Seo (Search Engine Optimization) je v času množičnosti internet strani in velike konkurence ključnega pomena, saj zagotavlja dobro najdenost vaše internet strani v iskalnikih, kar posledično pomeni več obiska in večjo prepoznavnost vaše internetne strani. Mnoga podjetja se zatekajo kar k plačljivemu oglaševanju izdelava spletnih strani, vendar se dolgoročno kot najkvalitetnejši in najbolj produktiven izkaže obisk spletne strani preko spletnih iskalnikov Google ter Najdi.si. Prednost optimizacija spletnih strani je tako tudi v enkratnem plačilu, kajti ko je internet stran končana in dobro uvrščena v iskalnikih, obisk na vaše strani dobivate nepretrgoma in popolnoma brezplačno. Z odločitvijo za storitve optimiziranja spletne strani boste pridobili dobro in stabilno uvrstitev v spletnih iskalnikih, strokovno pomoč pri izbiri učinkovitih ključnih besed povezanih z vašo storitvijo, umeščanje ključnih besed na internet strani, ki je pomembna tako za iskalnike kot za bralce vaše spletne strani, dovršeno celostno optimizacijo spletnih strani, možnost spremljanja rezultatov in učinkov optimizacije.

Kaj sploh je optimiziranje spletne strani in zakaj jo podjetje potrebuje?

Optimizacija internet strani oziroma angleško "Search Engine Optimization (SEO)" danes predstavlja postopek predelave internet strani na način, da jih spletni iskalniki (google.com, bing.com, najdi.si, ...) čim bolj učinkovito najdejo. To pomeni, da se ob kvalitetni optimizaciji spletnih strani določena internet stran za optimizirane ključne besede v internet iskalnikih uvršča čim višje med najdenimi rezultati. Na visoko razvrstitev v iskalnikih vpliva vrsta pravil, ki jih je potrebno upoštevati že pri samem postopku zasnove in izdelave spletnih strani. Danes samo dobra fassaden renovierung ni dovolj za zagotovitev visokih uvrstitev v iskalnikih za vse vaše ključne besede, je potrebno tudi oglaševati na spletnih iskalnikih Google ter Najdi.si. Kvalitetna optimizacija spletnih strani je ključna za občutno povečanje obiskovalcev vaših spletnih strani. Samo pravilno izbrane ključne besede prinesejo ciljne obiskovalce. Obiskovalci z iskalnikov so najboljši obisk in je brezplačen. Ali ste vedeli, da je visoka uvrstitev v spletnih iskalnikih danes ključnega pomena?, da 90% obiskovalcev v iskalniku pregleda samo prvo stran z najdenimi rezultati?, da večino obiska vaših spletnih strani ustvarjajo ravno obiski iz web iskalnikov?

Se lahko optimizacije internetnih strani lotim sam?

Optimizacija spletnih strani je eden izmed najpomembnejših korakov v celotnem procesu izdelave internet strani. Na internetu številni ponudniki ponujajo in obljubljajo gradove v oblakih, ki naj bi jih boste dosegli s pomočjo njihove optimizacije spletnih strani. A žal je tako, da se za dejanskim procesom optimizacije spletnih strani skriva mnogo več, kot le številčno umeščanje ključnih besed v spletne strani. Slaba optimizacija spletnih strani lahko privede tudi do kaznovanja spletne stani s strani iskalnikov, kar privede do izpada obiskovalcev in kupcev. Nekateri od pomembnejših dejavnikov dobre optimizacije:
• pravilna izdelava internet strani (kodiranje),
• prava izbira ključnih besed,
• pravilna umestitev ključnih besed v internet strani.

Tako je zelo pomembno, da je optimizacija spletnih strani opravljena kvalitetno in strokovno. Že v samem postopku izdelave spletnih strani je treba upoštevati postavitev ključnih besed in fraz, ki zadevajo vašo dejavnost. Na koncu postopka izdelovanja strani je potrebno s stranko narediti še končno optimizacijo spletne strani za izbrane besede in to brezplačno. SEO izdelava spletnih strani se obravnava individualno, tako da se na podlagi pogovora ter pričakovanj stranke opredelijo željeni cilji. Glede na slednje se določijo stroški, ki so vezani na rezultat optimizacije.

<< Domov